HOME | INFO | KONTAKT   
  Petrovac: PETROVAC – DEČIĆ 0-1
 10/03/2007  autor:

  Danas su fudbaleri Dečića u Petrovcu ostvarili prvu proljećnu pobjedu, dobivši odličnu ekipu
OFK Petrovac rezultatom 0-1.
Glavni sudija Nikola Dabanović (Podgorica)
Prvi pomoćnik: Miloš Radulović (Podgorica)
Drugi pomoćnik: Danijel Dević (Bar)
Četvrti sudija: Mileta Šćepanović (Podgorica)

Ekipa Dečića je prekinula dobre igre i rezultate Petrovčana i zasluženo osvojila tri boda pod Malim brdom. U prvom poluvremenu domaći su imali terensku inicijativu, ali su gosti znali da zaprijete iz brzih kontranapada. Petrovčani su imali nekoliko izglednih prilika u prvom dijelu, koje nijesu iskoristili, Popović u 4. i Nelević u 10. minutu. I gosti iz Tuzi su zaprijetili u 20. minutu, kad je Albino Camaj prešao i golmana Ševaljevića, ali je umjesto prazne mreže pogodio stativu. Novajlija u domaćoj ekipi, Popović, je zbog nesportskog ponašanja zaradio crveni karton u 43. minutu, pa su domaći u nastavku igrali sa igračem manje.
U drugom poluvremenu kao da su gosti osjetili nemoć domaćih igrača, pa su nastavili agresivnije, to je rezultiralo golom Albina Camaja, inače najopasnijeg igrača gostiju. Petrovčani su izgubili još jednog igrača, Krivokapića, koji je igru napustio zbog drugog žutog kartona, ali su ipak pred sam kraj imali sjajnu priliku koju nijesu iskoristili , pa su gosti odnijeli tri veoma važna boda.
Ekipa Decica je nastupila u sledecem sastavu:
Dresevic, Radovic, Hadzibueic, Gutic, I. Djokovic, V. Camaj, H. Djokovic, Pelevic(Padovic), Lekic, A. Camaj , Jovanovic(Dj. Camaj),


   © šeher - tuzi 2006 | Hosted by: AmaxHost.com | design & programing by: amaxstudio