HOME | INFO | KONTAKT   
  20. KOLO CRNOGORSKOG ŠAMPIONATA
 17/03/2007  autor:

  DEČIĆ-JEDINSTVO 1-1
Tuzi-Stadion Dečića.Sudija-Pavle Radovanović-Podgorica
Ostali rezultati 20 kola

MOGREN-ZETA 1-1
MLADOST-GRBALJ 2-O
KOM-RUDAR 2-0
BERANE-PETROVAC 0-0
SUTJESKA-BUDUĆNOST sjutra

DEČIĆ RAZOČARAO

DEČIĆ - JEDINSTVO 1:1

Ni u drugom pokušaju pred svojim navijačima fudbaleri Dečića nijesu uspjeli da osvoje cijeli plijen. Ovog puta Bjelopoljsko Jedinstvo je uspjelo da odnese bod sa terena u Tuzima. Iako su igrači domačih krenuli silovito od prvog zvižduka sudije Radovanovića šanse u prvih par minuta nijesu iskoristili A. Camaj i Jovanović Ipak, gol u 6 min. je kao hladan tuš, razočarao mnogobrojne navijače Dečića. Strijelac za goste je bio Babača. Nastavili su igrači Dečića otvorenom ali ne i agresivnom igrom , što im je možda i nedostajalo da osvoje cio plijen. U 22 min nakon odlično izvedenog slobodnog udarca Ajkovića u šesnestercu gostiju se najbolje snalazi Marko Jovanović i odbijenu loptu šalje iza leđa Đurića , i to je 1:1.
U nastavku su igrači Dečića pokušavali da urade nešto više ali u samim završnicama akcija plavobijelih momaka je nedostajala i koncentracija. Svakako ostaće upamćene šanse Kajoševića u 85 i Lekić Muhameda u 87 minuti kada su propustili da svoj tim dovedu do trijumfa.
SASTAV DEČIĆA: Drešević, Lekić M., Ajković, Camaj V., Gutić, Đoković I., Lekić E. (Kajošević), Radović (Pelević), Camaj A., Đoković H. (Hadžiburić), Jovanović
Senad Padović

   © šeher - tuzi 2006 | Hosted by: AmaxHost.com | design & programing by: amaxstudio