HOME | INFO | KONTAKT   
  DEČIĆ – MLADOST 0:0 (0:0)
 01/12/2007  autor:

  Tuzi – Stadion na Tuškom polju, gledalaca: 500, temp: 11 C.
Sudija: Dabanović (Podgorica).

Dečić i Mladost podijelili su bodove u sasvim nezanimljivoj fudbalskoj predstavi u Tuzima. Tokom 90 minuta igre, na stadionu Dečića gotovo da nije viđena nijedna ozbiljnija prilika.

Obostrano slabo prvo poluvrijeme obilježile su tek tri polušanse. Domaći su u vođstvo mogli doći u 12. minutu, kada je Radović izveo korner, a u šesnaestercu Mladosti krajnje nespretno reagovao je Hadžiburić, te su defanzivci ’crvenih’ lako intervenisali... Na drugoj strani, u finišu su viđene dvije prilike... U tim situacijama, prvo Đukić, a potom i Vešović šutirali su visoko preko gola.

Tuzani su u drugom dijelu bili nešto bolji u odnosu na prvo poluvrijeme. Prvo veće uzbuđenje viđeno je u 50. minutu. Camaj nije uspio ’zakačiti’ loptu, a Radović je pao u šesnaestercu... Deset minuta kasnije, Ljumović je šutirao, ali opasnosti po gol Podgoričana nije bilo. Najveću priliku za domaće propustio je Albino Camaj u 72. minutu. Napadač Dečića šutirao je sa male distance, ali je golman Radulović iz drugog pokušaja uspio odbraniti...

   © šeher - tuzi 2006 | Hosted by: AmaxHost.com | design & programing by: amaxstudio