HOME | INFO | KONTAKT   
  UBJEDLJIVA POBJEDA PETROVCA U TUZIMA 1 : 4
 09/08/2008  autor:

  Sezona je počela onako kako smo je i najavili. Iznenađenjima ! Grbalj je uspio da ponovo (prošle sezone jedina ekipa u prvenstvu koja je imala bolji međusobni skor) očita lekciju fudbalerima Budućnosti, Kom da prizemni Rudar, dok su Lovćen i Jezero zakinuli Zetu i Mogren.
Pored Grblja, najveće iznenađenje kola predstavlja i ubjedljiv trijumf Petrovca u Tuzima. Ekipa Obrena Sarića poigravala se sa Dečićem a pritom stigla i da postigne dva evro gola.
Grbalj je prošle sezone iz tri međusobna duela protiv Budućnosti (kasnije se ispostavilo budućim šampionom) uzeo ukupno pet bodova. Sva tri puta je ostao neporažen a u novoj sezoni uspio je ponovo da podsjeti izabranike Branka Babića da su za njih postali "crna beštija". Budućnost je pokazala osrednju igru, neshvatljivo stala nakon vodećeg gola, dozvolila domaćinu da se razigra, da se neutralni posmatrač zapita ko je bio prošle sezone prvak države.

Rudar, Zeta i Mogren razočarali su svoje navijače. Kom je ponovo sastavio ekipu "na brzinu", vruć krompir se opet našao u rukama Saše Petrovića ali mladom i ambicioznom treneru to nije zasmetalo da već na startu napravi podvig. Na Zlatici domaćin je očitao fudbalsku lekciju jednom od kandidata za titulu i najavio da nikome neće biti topovska hrana u prvenstvu.

Mogren je nastavio sa blijedim izdanjima. Dejan Vukićević očito ima problema sa uigravanjem tima jer "drim tim" iz Budve nije mogao da pronađe način da dva puta savlada golmana Lovćena u Nikšiću. Zeta je bila bolja tokom svih 90 minuta u Beranama, protiv debitanta u prvoligaškom društvu - Jezera iz Plava ali to joj nije bilo dovoljno da startuje sa pobjedom. Meč na sjeveru Crne Gore obilježilo je diskutabilno suđenje Milete Šćepanovića, a snimak i analize će utvrditi da li je mladi podgorički arbitar bio u pravu kada je donio nekoliko sumnjivih odluka.
Rezultati:

Grbalj - Budućnost 2:1 (0:1)
Milić 48, Francišković 55. (pen). - Bojić 35. (a.g.)
Jezero - Zeta 1:1 (0:0)
Tasković 90. (pen) - Ivanović 67.
Kom - Rudar 3:1 (2:1)
Jovanović 6, Karadžič 41, Ezehčuku 80. - Ranđelović 25.
Lovćen - Mogren 1:1
Jablan 25. (pen.) - B. Božović 48. (pen.)
Dečić - Petrovac 1:4 (1:1)
E. Đoković 25. - B. Milić 28, Divanović 46, Lopičić 53, Nikezić 55.
Jedinstvo - Sutjeska 2:2 (2:1)
Babača 11, 45. - Todorović 42, Zvicer 90.
cdm

   © šeher - tuzi 2006 | Hosted by: AmaxHost.com | design & programing by: amaxstudio