HOME | INFO | KONTAKT   
  DEČIĆ - RUDAR 1:0
 24/08/2008  autor:

  Fudbalerima Dečića bila je dovoljna jedina prilika na susretu da zatresu mrežu favorizovanog protivnika i dođu do prvih prvenstvenih bodova. U prvom minutu nastavka, Tuzović je odlično centrirao, a bivši fudbaler Rudara Živković glavom sa druge stative savladao Radanovića.
- Znali smo da ćemo stvoriti priliku za gol i uspjeli smo da je iskoristimo. Rudar je nakon toga pokušao da dođe do izjednačujućeg gola, ali je to bilo više stihijski. Odbrana je uspjela da odbije sve njihove napade – kazao je trener Dečića Fuad Krkanović.
Rudar u Tuzima nije pokazao igru koja bi trebalo da krasi ekipu koja ima visoke ambicije. U prvom poluvremenu jedinu priliku imao je Useni, ali je golman Drešević bio siguran. U nastavku je Aleks u 63. neometan sa ivice šesnaesterca šutirao pored stative, a posljednju priliku da Pljevljacima donese bod imao je Nedović, ali je njegov pokušaj iz slobodnog udarca zaustavio Drešević.
- Ne znam šta je problem igrača. Igraju dobro na treninzima, kontrolnim utakmicama, ali kad dođe prvenstvo nešto jednostavno ne ide. Nadam se da ćemo u narednom kolu ostvariti pobjedu i pauzu u prvenstvu iskoristiti da se što bolje uigramo – kazao je trener Rudara Ivan Adžić.
Ostali rezultati:

Zeta - Mogren 1:2 (0:1)
Kaluđerović 55, (B. Ivanović 27. (c.k)) - N. Vujović 36, Grbić 82.
Kom - Budućnost 0:1 (0:0)
P. Vukčević 75.
Jedinstvo - Grbalj 2:1 (1:0)
Đenjić 39., E. Drndar 63. (penal) - Radulović 80.

Lovćen - Sutjeska 0:0
Dečić - Rudar 1:0 (0:0)
Živković 46.
Jezero - Petrovac 1:3 (1:1)
Vučinić 15.

Tabela

Petrovac
Mogren
Budućnost
Grbalj
Sutjeska
Jedinstvo
Kom
Rudar
Dečić
Lovćen
Zeta
Jezero

Parovi 4.kola (30.avgusta): Budućnost - Mogren, Petrovac - Zeta, Kom - Jedinstvo, Sutjeska -Jezero, Grbalj - Dečić, Rudar - Lovćen.
vijesti

   © šeher - tuzi 2006 | Hosted by: AmaxHost.com | design & programing by: amaxstudio