HOME | INFO | KONTAKT   
  JEDINSTVO - DEČIĆ 1:0
 20/09/2008  autor:

  Jedinstvo je zasluženo došlo do pobjede u duelu sa Dečićem. Bjelopoljci su od početka napadali i propustili da dođu do ubjedljivog vođstva, jer su i Ramuši i Babača pogodili prečku. Terensku inicijativu domaćin je ipak krunisao golom u 38. minutu – Ramuši je srušen u kaznenom prostoru gostiju, a Ermin Drndar realizovao penal.
-Čestitam mojim igračima na izuzetno važnoj pobjedi. U prvom poluvremenu igrali smo dobro, dok smo u drugom dijelu bili previše nervozni i izgubili pas igru što nam se dešavalo i na nekim prethodnim utakmicama – kazao je nakon meča trener Jedinstva Slobodan Halilović.
U drugom poluvremenu terensku inicijativu preuzeli su gosti, ali su samo u 75. minutu uspjeli da ozbiljnije ugroze gol Jedinstva – Cvijović je sa 17 metara iz slobodonog udarca dobro šutirao, a golman Drobnjak odlično intervenisao.
- U prvom poluvremenu domaćin je bio mnogo bolji dok smo mi dobro odigrali u drugom dijelu, ali nijesmo postigli gol. Nadam se da ćemo izvući pouku iz ovog poraza i u narednim utakmicama odigrati kvalitetnije – istakao je pomoćni trener Dečića Muhamed Lekić.
vijesti

   © šeher - tuzi 2006 | Hosted by: AmaxHost.com | design & programing by: amaxstudio