HOME | INFO | KONTAKT   
  DEČIĆ - JEDINSTVO 2 : 0
 24/05/2009  autor:

  Nada da će se u Tuzima i naredne sezone igrati prvoligaški fudbal potpuno je zaživjela – Dečić je u derbiju začelja savladao Jedinstvo (2:0) i gostima iz Bijelog Polja kolo prije kraja predao fenjer.
Fešta i slavlje koje mogu da naprave samo navijači u Tuzima počela je poslije samo deset minuta – Vasić je prošao po strani, u šesnaestercu pronašao Lekića, koji je matirao Dacića. Isti igrači su u 19. minutu bili kreatori i drugog gola, samo što su ovoga puta uloge bile zamijenjene – Lekić je pronašao Vasića, koji je izbjegao ofsajd zamku i rutinski matirao nemoćnog golmana Jedinstva.
- Nastavili smo seriju od pet utakmica bez poraza i mislim da sada imamo realne šanse da izborimo opstanak. Mislim da smo pokazali da zaslužujemo da i naredne sezone igramo u najjačem društvu – kazao je Lekić.
Fudbalerima Jedinstva sada je za opstanak potrebna pobjeda protiv Mogrena naredne subote.
- Slabo smo odigrali, spremnija i bolja ekipa zasluženo je pobijedila. U posljednjem kolu nam ostaje da se nadamo u čudo – rekao je trener Jedinstva Željko Pejović.
Po završetku utakmice oko stadiona je nastalo veliko slavlje, koje je na kraju prekinula policija. Naime, navijači Dečića su do svlačionice došli sa dva traktora i namještenim stolicama u prikolicama, kako bi pozvali igrače da im se pridruže u fešti koja je trebalo da se nastavi u centru Tuzi. Fudbaleri su se, naravno, odazvali pozivu, ali su poslije nekoliko trenutaka morali da izađu sa prikolica traktora jer policija nije dozvolila vozačima (zbog pijanog stanja) da upale svoje mašine. Na zakazanu feštu u centru na kraju su otišli automobilima.
vijesti

   © šeher - tuzi 2006 | Hosted by: AmaxHost.com | design & programing by: amaxstudio