HOME | INFO | KONTAKT   
  Dečić - Mladost 0:1
 08/06/2009  autor:

  Dečić se u revanš meču baraža za plasman u prvu fudbalsku ligu igrao živcima navijača, ali je i pored minimalnog poraza od Mladosti (1:0) zadržao mjesto u društvu najbolji.

Tuzi - Stadion Dečića. Gledalaca: 1.500. Sudija: Jovan Kaluđerović (Cetinje). Strijelac: Vešović u 4. minutu. Žuti kartoni: E.Đoković, Vasić (Dečić), Vukčević, Jovanović (Mladost).

Dečić: Drešević 7, Padović 7, Kuč 7, Mihailović 7, Radulović 7, Spnulović 7,5 (Kaluđerović), Lekić 7, E.Đoković 6,5, H.Đoković 7, Vasić 7, Salihi 6,5 (A.Đoković).

Mladost: Radović 7,5, Vukčević 7, Šofranac 7, Lončar 7, Grbović 7, Ljumović 7, Jovanović 7, Vešović 7,5, Nikač 7,5, Mijušković 7, Vučić 7.

I pored poraza, nakon posljednjeg zvižduka sudije Jovana Kaluđerovića nastalo je veliko slavlje na tribinama i na terenu, koje se kasnije nastavilo na ulicama.
Tim iz Tuzi je u dvomeču sa ekipom Mladosti pokazao da ima kvalitetniju i iskusniju ekipu, dok izabranicima trenera Miodraga Vukotića za utjehu ostaje da su u oba susreta pokazali sjajnu igru, ali nedovoljno da se vrate u elitu.
Mladost je povela u 4. minutu, kada je Vešović na asistenciju Mijuškovića savladao golmana Dreševića. Rano vođstvo gostiju, natjeralo je Dečić da ozbiljnije krene u napad, a najbolju priliku za domaćina propustio je Radulović čiji je šut Grbović izbio sa gol-crte. Mladost je u prvom poluvremenu mogla da anulira prednost Dečića iz prvog susreta, kada je u 33. minutu Nikač pogodio prečku.
Početkom nastavka Mladost je imala inicijativu poslije koje se i izrodila šansa Nikača u 57. minutu, da bi nakon toga terenom zagospodario Dečić.
Ređale su se prilike Kuča, Vasića, Spnulovića, Edina Đokovića, Lekića koji nijesu pronalazili put do mreže odličnog golmana Radovića. U sudijskoj nadoknadi domaćin je tražio i jedanaesterac, nakon duela Šofranca i Adisa Đokovića, ali je sudija Kaluđerović, samo odmahnuo rukom.

vijesti

   © šeher - tuzi 2006 | Hosted by: AmaxHost.com | design & programing by: amaxstudio