HOME | INFO | KONTAKT   
  Novo lice Dečića
 12/02/2010  autor:

  BOŽIČIĆ: Vjerujem da će do početka šampionata napad biti još ubojitiji

TUZI - Već skoro nedjelju dana fudbaleri Dečića treniraju na Crnogorskom primorju, odnosno na terenima Sportskog kompleksa na Jazu, gdje imaju izvanredne uslove za rad.

Tuzani su, nakon samo nekoliko dana boravka
u Budvi, odlučili da odigraju kontrolni meč i to protiv superligaša Srbije,ekipe Borca iz Čačka. U najtežoj utakmici do sada,Tuzani su pokazali da posjeduju kvalitet i da će narednog proljeća sigurno igrati mnogo značajniju ulogu u našem elitnom rangu, nego što je to bio slučaj jesenas.
Upravo zbog toga, stručni štab Dečića ima razloga za zadovoljstvo, jer su svi igrači prikazali dobru i sigurnu igru protiv ozbiljnog protivnika.
Utakmica protiv Borca bila je prva u okviru ovih priprema na kojoj trener Slaviša Božičić šansu nije pružio svim igračima, što znači da se kostur prvog tima već polako nazire.
Vjerovatno strateg Tuzana želi za vrijeme boravka na Crnogorskom primorju da se na najbolji mogući način uvjeri ko zaslužuje da bude u startnoj postavi, odnosno na koga može najozbiljnije da računa.
-Sigurno da moram biti zadovoljan odnosnom mojih igrača na meču protiv Borca-ističe Slaviša Božičić, strateg Tuzana.- Tokom svih 90 minuta kod svih igrača bila je prisutna želja i požrtvovanost, što se naravno raduje.
S obzirom da smo svjesni kvaliteta Čačana, mogu biti zadovoljan i rezultatom, mada je mnogo važnije da je naša igra ponovo bila na nivou.
Iskreno se nadam da ćemo sa dobrim partijama nastaviti i u šampionatu, jer ako bi tako bilo sigurno ne bi brinuli oko opstanka. Strateg Tuzana zadovoljan je svim linijama u timu, mada naglašava da još više očekuje od navalnog reda, naročito u šampionatu.
-Moram naglasiti da sam zadovoljan svim linijama u timu-nastavlja Božičić.-
Odbrana je dokazala da je na visokom nivou, a jedino možda treba poraditi na napadu, odnosno realizaciji. Istina, igrali smo protiv kvalitetnih protivnika,tako da nije lako postići nekoliko golova na takvim utakmicama. Ipak,vjerujem da ćemo do početka šampionata uspjeti na najbolji mogući način i tu manu da otklonimo.
Dakle, Tuzani rade punom parom, a kako sada stvari stoje, Dečić će u drugi dio prvenstva ući mnogo jači nego jesenas. Upravo zbog toga, treba očekivati da ovaj tim bez problema dođe do cilja, odnosno do opstanka
u društvu najboljih.
arena

   © šeher - tuzi 2006 | Hosted by: AmaxHost.com | design & programing by: amaxstudio