HOME | INFO | KONTAKT   
  DEČIĆ – SUTJESKA 1:0
 13/09/2010  autor:

  Utakmica u Tuzima nije na terenu donijela ništa novo – Dečić je pred svojom publikom slavio i treći put uzastopno. Ipak, duel Dečića i Sutjeske iako fer i korektan, bez pretjeranog žara i borbe na terenu, sudija Vladan Kojović bio je prinuđen da prekine na desetak minuta.
Razlog su navijači Sutjeske, odnosno grupa koja sebe naziva \"Istočna braća\", čiji je pripadnik nakon vodećeg gola Tuzana upao na igralište i neprimjerenim, uličarskim gestovima iziritirao juče mirnu publiku Dečića. Epilog je, osim pomenutog prekida, bila polupana šoferšajbna autobusa d.o.o. Stanišić Montenegro, zaduženog za prevoz igrača i stručnog štaba Sutjeske. Grupa navijača Sutjeske koji su izazvali nerede, napustila je stadion u pratnji policije, 20-ak minuta prije okončanja utakmice.
Sama utakmica nikako nije mogla da zadovolji naziv - prvoligaška! Igralo se rastrzano, sporo... Meč je odlučen u 71. minutu, kada je, nakon kornera, zaboravljeni Grbović sa peterca glavom zakucao loptu u mrežu.
- Znali smo da će Sutjeska da odigra disciplinovano, bila je ovo teška pobjeda, ali tako je slađe. Ostvarili smo maksimalan učinak kući, a dobro izdanje u prethodnom kolu na Cetinju daje nam za pravo da se nadamo i bodovima na strani – rekao je trener Dečića Mladen Vukićević.
Sutjeska je doživjela prvi poraz u šampionatu, ali trener Pero Giljen nije krivio igrače.
- Dečić je više želio pobjedu i zasluženo je došao do nje. S obzirom na tešku situaciju u našem klubu, koji je ostao bez 11 igrača u odnosu na prethodnu sezonu, zaista ne možemo da očekujemo više. U kako lošim uslovima rade igrači Sutjeske, zaista zaslužuju svaku pohvalu što uopšte dolaze na treninge i daju sve od sebe za boje kluba. Ništa im se ne može prigovoriti - istakao je Giljen.
S. Ž.
vijesti

   © šeher - tuzi 2006 | Hosted by: AmaxHost.com | design & programing by: amaxstudio