HOME | INFO | KONTAKT   
  Dečić – Sutjeska 1 : 0 (0:0)
 18/11/2006  autor:

  Još jedna «trojka»

Tuzi 18. novembar – Fudbaleri Dečića su uspjeli da na svojem kontu dodaju još tri boda. Na stadionu u Tuzima danas je kapitulirao mladi sastav Sutjeske. Nikšićani nijesu uspjeli čak ni da priprijeti danas nezaposlenom golmanu Dečića Dreševiću.

Iako su u prvom poluvremenu dominirali Tuzani nijesu uspjeli da ostvare prednost u prvih 45 minuta. U 4 min prvo uzbuđenje na stadionu. Nakon odlične akcije braće Lekić , stariji Muhamed pronalazi na drugoj stativi usamljenog Ajkovića koji pogađa samo okvir gola Janjuševića. I u 9 min Dečić je preko Ajkovića mogao da dođe u vođstvo ali se vezista plavih ne snalazi najbolje i šansa odlazi u nepovrat.U 35 min teže je bilo promašiti negoli postići pogodak, ali omaleni Edin Đoković iako usamljen na drugoj stativi neuspjeva iskoristiti odličnu loptu Muhameda Lekića. U prvom poluvremenu vrijedno pomena je još volej Edina Lekića koji odlazi tik pored stative.
U drugom poluvremenu Tuzani ulaze još ofanzivnije. U 50 min ponovo Edin Đoković neuspjeva savladati Janjuševića a ni odbijenu loptu Ajković ne sprovodi u mrežu već je šalje visoko preko gola.
U 55 min ključni momenat na utakmici. Školska akcija Ajković i rezerviste Radovića, koji poslužuje kao na tacni Camaja a ovaj šalje loptu pored nemoćnog golmana gostiju i postiže odlučujući pogodak.
Mogli su Tuzani preko Ajkovića i u 62 min povećati vođstvo kao i Radović u 65 min. Međutim, tuzani se nesvjesno povlače poslije postignutog pogodka i dozvoljavaju Nikšićanima da se razigraju, odnosno preuzmu inicijativu. Istini za volju bila je to jalova inicijativa gostiju a podatak da je jedini šut u okvir gola domaćih upućen tek u 83 min (Međedović) dovoljno govori o igri Sutjeske. Vrijedno pomena u ovom meču je još solo prodor Albina Camaj u 87 min ali kada su svi na stadionu očekivali da Janjušević još jednom kapitulira Camaj se ne snalazi najbolje i šalje loptu pored gola.

Senad Padović
IZJAVE:
Mladen Vukićević – Dečić : bila je ovo tvrda utakmica, prava prvenstvena. Imali smo u prvom dijelu šansi da postignemo pogodak ali nije nam se dalo. Početkom drugog dijela susreta uspjeli smo postići pogodak i mirno privesti kraju utakmicu. Veoma mlada ekipa Sutjeske se još jednom prestavila kao jak protivnik ali ipak smo mi na terenu pokazali da smo danas bili bolji tim.

Pero Giljen – Sutjeska : Oslabljeni smo ušli meč neigranjem nekolicine prvortimaca. Naravno, bila je ovo jedna tvrda utakmica, na kojoj je moja ekipa stvorila samo dvije pluprilike. U nastavku ćemo morati poraditi na korekcijama u tima , odnosono konkretno na realizacijiStadion u Tuzima
Gleedalaca oko 400
sudija : Saša Rašović – 8 (Golubovci)
strijelac: Camaj u 55 min. (Dečić)
žuti kartoni : Lekić M. (Dečić)
Međedović (Sutjeska)

Dečić: Drešević - , Lekić M. 6.5, Hadžiburić 6.5, Matanović 6.5, Gutić 6.5, Đoković 6, Lekić E. 6.5(Ljumović - ), Ajković 6.5, Camaj 7, Đoković H. 6.5, Popović 6(Radović 6.5).

Sutjeska: Janjušević 6.5, Bubanja 5(Ćuzović -), Vujačić 5, Bulatović 5.5, Radović 5, Bulajić 5.5, Ćiraković 5(Kasalica -), Karadžić 5.5, Nerić 5, Međedović 5.5, Adrović 5.5.

Igrač utakmice : Camaj Albino – 7 (Dečić)

   © šeher - tuzi 2006 | Hosted by: AmaxHost.com | design & programing by: amaxstudio