HOME | INFO | KONTAKT   
  DEČIĆ – SUTJESKA 1 : 1 (0:0)
 29/11/2006  autor:

  Fudbaleri Sutjeske plasirali su se u ˝ finale KUP-a Crne Gore. Nakon blijede partije Nikšićani su uspjeli da izbore neriješen rezultat koji ih je odveo u sledeću rundu takmičenja.
Stadion u Tuzima
gladalaca oko 450
sudija Spasojević Ranko – Podgorica
strijelci: Ajković – 61 min za Dečić
Džeferdanović – 60 min za Sutjesku
žuti kartoni: Camaj A, Lekić, Popović (Dečić)
Nerić, Međedović, Džeferdanović N., Kasalica (Sutjeska)

DEČIĆ:
Drešević - , Lekić 6.5, Hadžiburić 6(Pelević 6), Matanović 6, Gutić 6.5, Đoković E.6 (Ljumović -), Popović 6. Ajković 7, Camaj A. 6, Đoković H. 6, Radović 6(Camaj Đ - ).

SUTJESKA:
Janjušević 7, Bulatović 5.5, Vujačić 6, Džeferdanović N. 5.5, Radović 5.5, Džeferdanović M. 6, Ćiraković 6, Karadžić 5.5(Kasalica -), Nerić 6, Međedović 6.5. Adrović 6.5.

IGRAČ UTAKMICE: DRAŽEN AJKOVIĆ – 7 Dečić

Sama utakmica nije obilovala sa mnogo izrazitih šansi za postizanje golova. Naime, nikšićani su poveli u 60 min. iz slobodnog udarca, lijepim pogodkom Nikole Džeferdanović da bi Ajković u sledećem napadu poravnao rezultat nakon gužve u šesnestercu gostiju. U prvom poluvremenu vrijedne pomena su šanse domaćih u 15 i 20 minutu ali Ajković se ne snalazi najbolje pred golmanom Janjuševićem, a gosti u 11 min. kada je Adrović bio neprecizan. U drugom poluvremenu, tačnije u 50 min. bilježimo šansu Albina Camaja ali Janjušević ponovo izlazi kao pobjednik , ako i u 58 min. kada je Ajković pokušao glavom da ga savlada.
Nakon izjednačujućeg pogodka domaćih Sutjeska se odlučila na «bunker» koji je izdržao do kraja utakmice i obezbjedio plasamn u polufinale KUP-a Crne Gore.
U 43 min. nakon jedne odluke pomoćnog sudije Jovice Tatara predstavnik Dečića Hadžaj Enis je udaljen sa klupe jer je burno reagovao prema pomoćniku a nakon toga i prema glavnom sudiji Spasojeviću.

   © šeher - tuzi 2006 | Hosted by: AmaxHost.com | design & programing by: amaxstudio